Marţi, 19 martie 2024 - 1:52:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Anastase o vrea pe Oana Niculescu-Mizil în PD-L


15 martie 2012

robertaanastasePrim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase nu vede de ce Oana Mizil nu ar putea intra în rândul democrat-liberalilor. De această dată însă, Anastase nu a mai avut o discuţie ca “între prietene" cu proaspăta demisionară din PSD, aşa cum procedase cu deputata Aura Vasile.

“Cred că este opţiunea colegilor mei, în primul rând, de la Călăraşi, şi voinţa Oanei Mizil. Dacă ei găsesc să construiască împreună un proiect... Acolo este o situaţie specială. De un an şi ceva de zile, cam toate partidele, personalităţile de la partidele din judeţul respectiv, s-au unit în sensul în care doresc să susţină anumite proiecte pentru judeţ şi vor candida împreună. Acolo este o alianţă făcută, Alianţa pentru Călăraşi. Oameni din partide, sunt şi oameni din PNL şi oameni din PSD. USL intră ca şi construcţie separată. Alianţa făcută din oameni şi partide, chiar şi oameni proveniţi din PSD şi PNL, e făcută deja de un an de zile. Nu am absolut nimic împotrivă", a declarat Anastase.

Ea a apreciat că toate femeile din Parlament sunt “ambiţioase şi puternice" şi a precizat că se simte solidară cu deputatul PNL Cristina Pocora care a spus că nu îşi va dona indemnizaţia de parlamentar.

“Îmi închipui că i-a fost aproape imposibil Cristinei Pocora să poată să accepte o decizie cum este aceea de a dona indemnizaţia când ea are un copil mic, are şi credit la bancă. Iar în momentul în care a ieşit şi a spus 'copilului meu trebuie să îi dau să mănânce', în momentul acela a beneficiat de o groază întreagă de lucruri urâte spuse de colegii ei bărbaţi, mă refer la cei doi (n.r. Victor Ponta şi Crin Antonescu), neînţelegând nici ce înseamnă să fii pusă într-o astfel de situaţie şi nici ce înseamnă o dificultate financiară. Mă simt solidară cu Cristina Pocora pentru că este un om cu care am lucrat permanent în Parlamentul României şi ştiu cât de mult munceşte acest om şi cât de multe realizări are. Oana Mizil, de asemenea, este un om ambiţios. Susţin orice femeie care duce această bătălie", a spus Anastase


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro