Luni, 20 septembrie 2021 - 2:04:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Europarlamentarii l-au mitraliat pe Pavel Filip, premierul moldovean, cu întrebări despre „jaful secolului”


16 martie 2016

Misiune dificilă pentru premierul de la Chişinău, Pavel Filip, la Bruxelles, unde a fost miltraliat de către europarlamentari cu întrebări referitoare la „jaful secolului” şi la influenţa politică a oligarhului Vladimir Plahotniuc.

„Ce faceţi dumneavoastră personal în lupta anticorupţie şi ce faceţi pentru a scoate partidul dumneavoastră de sub influenţa lui Plahotniuc?”„Ce veţi face pentru elucidarea furtului miliardului?”„Ce veţi face cu privire la chestiunea transnistreană?” – au fost doar câteva dintre întrebările europarlamentarilor, informează Agora.md.

Pavel Filip a răspuns: „Ce facem pentru a dezoligarhiza clasa politică? Eu vreau să vă spun că nu doar printr-un schimb de politicieni sau partide de la guvernare se rezolvă problemele cu care se cofruntă RM astăzi. Problemele pot fi rezolvate prin acţiuni şi schimbări sistemice. În proiectul de lege pentru bugetul anului 2016 sunt prevăzute actele necesare pentru finanţarea partidelor politice. Asta ar fi soluţia mea pentru o dezoligarhizare a partidelor”.

În ceea ce priveşte mega-devalizările din sistemul bancar al Republicii Moldova, care au dus la dispariţia miliardului de dolari, şeful Executivului de la Chişinău nu a reuşit să formuleze niciun răspuns concret, potrivit sursei citate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(54 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 septembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro