Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 2:02:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un român director la Coca-Cola


24 august 2013

Petre Şandru este numit în funcţia de Market Operations Director pentru România si Moldova, o poziţie creată în noua structură a Regiunii Europa de Sud-Est din cadrul Companiei Coca-Cola. Petre Şandru va prelua responsabilităţile noii funcţii începând cu 1 septembrie, arată un comunicat al companiei.

Noua poziţie a lui Petre Şandru survine în urma reorganizării, începând cu 1 august, a Central Southern Europe (CSE) Business Unit, prin trecerea de la cinci regiuni la patru, fiecare dintre acestea reflectând regiunile recent anunţate ale Coca-Cola Hellenic.

În noua sa funcţie, Petre Şandru va fi responsabil de întreaga activitate a Companiei Coca-Cola din România şi Moldova şi îi va raporta direct lui Vikas Chawla – Franchise Operations Director pentru Regiunea Europa de Sud-Est, numit în această funcţie începând cu 1 octombrie.

În aria de responsabilitate a lui Petre Şandru vor fi gestionarea în parteneriat cu îmbuteliatorii a operaţiunilor comerciale şi dezvoltarea strategiilor de optimizare a vânzărilor si profitabilităţii, coordonarea procesului de planificare pe termen mediu şi lung din fiecare ţară, precum şi definirea şi implementarea strategiilor de marketing şi comunicare pentru cele două ţări.

Cu o experienţă de 8 ani în cadrul Companiei Coca-Cola, el a fost responsabil până în prezent de activităţile comerciale din patru ţări din regiune: România, Moldova, Bulgaria şi Albania. Înainte de a se alătura Companiei Coca-Cola, Petre a lucrat timp de 8 ani pentru JT International/RJ Reynolds, unde a ocupat diferite poziţii ce includ vânzări, trade marketing, marketing, logistică şi achiziţii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro