Miercuri, 8 mai 2024 - 6:15:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vladimir Putin destăinuieşte lumi cine a creat ISIS


11 mai 2016

Gruparea Statul Islamic este finanţată de 40 de ţări, inclusiv de state membre G20. Acuzaţia a venit luni, din partea preşedintelui Vladimir Purtin.

”Am dat exemple, bazate pe informaţiile noastre privind finanţarea diverselor unităţi ale ISIS (Statului Islamic) de către persoane individuale. După cum am zis, aceşti bani provin din 40 de ţări, iar printre ele se numără şi state G20”, a spus Putin.

G20 include statele membre G7, adică – Germania, Canada, Statele Unite, Franţa, Italia, Japonia, Marea Britanie – şi alte 12 state emergente – Africa de Sud, Arabia Saudită, Argentina, Australia, Brazilia, China, Coreea de Sud, India, Indonezia, Mexic şi Turcia. Cel de-al 20-lea loc este ocupat de Uniunea Europeană.

Atentatul de la Paris a fost pus la cale de catre serviciile de informatii franceze si straine pentru ca Franta si NATO sa intre in Siria. Astfel, s-au creeat motivele pentru a survola spatiul aerian sirian si a bombarda anumite pozitii strategice din Siria, fara sa fie atacati de Rusia.

Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda. Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro