Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 2:53:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Galaxy Note, telefonul viitorului


10 aprilie 2012

samsung-galaxi-noteSamsung Galaxy Note a fost asemănat cu o felie de pâine toast, cu un device pentru elefanţi sau cu o întoarcere la telefoanele "cărămizi" din anii '80, însă, dacă ne luăm după vânzările companiei, acesta s-ar putea să fie designul viitorului.

Samsung Electronics a anunţat că a vândut 5 milioane de unităţi din telefonul/tableta Galaxy Note, sporindu-şi profitul pe trimestrul tocmai încheiat, scrie Reuters. Pentru întreg anul, Samsung spera să vândă 10 milioane de astfel de dispozitive.
Succesul dispozitivului nu e întâmplător, iar utilizatorii şi experţii în design considera că noul telefon/tableta marchează o adevărată schimbare în lumea dispozitivelor mobile.
Cea mai notabila caracteristică a Galaxy Note e mărimea sa, având un ecran de 5,3 inci, lăţime aproape la fel de mare ca lungimea telefoanelor iPhone. De altfel, dispune de stilus.

În timp ce co-fondatorul Apple, Steve Jobs, ridiculiza ideea folosirii unui creion pentru a interacţiona cu un ecran, Samsung a creat un parteneriat cu Wacom Co. Ltd, companie japoneză, lider mondial în tehnologii destinate creioanelor digitale, pentru a crea un produs mai mic şi mai subţire.
Parte din strategia de promovare a Galaxy Note a fost angajarea unor artişti care au fost duşi în mall-uri şi puşi să deseneze portretele trecătorilor.
Ceea ce reuşeşte noul device să exemplifice este că piaţa dispozitivelor mobile se maturizează şi se deschide către posibilităţi mai mari de diversificare pe măsură ce utilizatorii şi producătorii experimentează cu designul.
Produsul a fost lansat mai întâi în Europa şi Asia, pe piaţa americană intrând abia la începutul acestui an.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro