Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 8:16:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Părerea AFI despre ce le-au oferit copiilor. Dvs, cei care aţi participat, îi credeţi ?


2 iunie 2015

Comunicat de presă, 2 iunie 2015

De Ziua Copilului, AFI Palace Ploieşti a înregistrat un număr record de vizitatori. Astfel, pe  1 iunie, 26,452 de persoane au ales AFI Palace Ploieşti pentru a asista la activităţile special pregătite pentru familii şi copii.
Mai mult decât atât, chiar dacă mulţi ploieşteni au plecat din oraş în weekend-ul de Rusalii, o mare parte dintre aceştia au ales AFI Palace Ploieşti ca destinaţie atractivă şi modernă de petrecere a timpului liber, 1 iunie fiind deja un eveniment cu tradiţie în centrul comercial.

Timp de trei zile, începând cu 30 mai, AFI Palace Ploieşti s-a transformat în universul copiilor şi al familiilor. Aici, cei mici s-au bucurat de competiţii, ateliere educative, concursuri, spectacole de dans, teatru în aer liber şi multe alte surprize.

„Încă de la deschidere ne-am propus să fim un centru comercial premium, care să aducă beneficii numeroase şi să devină parte a comunităţii locale. Am fost încântaţi să vedem în acest weekend cât de multe familii frumoase au ales centrul nostru comercial pentru a se bucura de evenimentele dedicate Zilei Copilului. Încurajăm şi desfăşurăm în permanenţă activităţi educative, iar de-a lungul timpului am dezvoltat o serie de parteneriate strategice pentru a diversifica ofertele şi modalităţile de petrecere a timpului liber”, declară Oana Vîjială, Mall Manager, AFI Palace Ploieşti.

Pe 1 iunie, membrii Comunităţii Elene din judeţul Prahova au oferit un spectacol inedit de muzică şi dans, iar actorii teatrului de revistă Toma Caragiu din Ploieşti au fost pe placul celor mici, interpretând piesa „Eroi ca-n vise”.

De asemenea, cei mici au primit cadou din partea AFI Palace Ploieşti acces gratuit la patinoar, iar pe parcursul zilei au putut asista la o serie de jocuri demonstrative de hochei.

Şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au pregătit de 1 iunie un program special pentru toţi copiii care au vizitat AFI Palace Ploieşti.

Cei mici au învăţat cum să procedeze în situaţii de urgenţă, au explorat ambulanţele SMURD şi autospecialele de pompieri sau au asistat la o expoziţie tehnică de intervenţii unde au aflat detalii despre prevenirea criminalităţii. Nu în ultimul rând, printre partenerii evenimentelor dedicate Zilei Copilului s-au numărat şi cei de la Şcoala de Limbi Străine Princhidelul Poliglot, care susţin în mod frecvent activităţile organizate de AFI Palace Ploieşti.

Părerea de părinte şi proprietar al acestei pulicaţii online, care am sosit cu fetiţa mea de 5 ani la AFI Palace Ploieşti ieri, 1 iunie 2015 la ora 11.10:

  1. Nu existau locuri de parcare. Păcat ca AFI nu s-a gandit ca în mileniul 3 oamenii circula cu maşinile. Parcarea era ocupată cu diverse evenimente conexe, care nu aveau nici o legătura cu ziua copilului. Sincer, n-am venit la AFI de ziua internationala a copiilor ca să-mi cumpăr maşină de la târgul auto organizat în jumătate de parcare.
  2. Scena pe care au evoluat artistii teatrului de revistă Toma Caragiu din Ploieşti a fost instalată într-un ţarc din cârpe, într-un soare arzător, la care puteai ajunge numai pe la patinoar, după ce străbăteai jumătate de magazin. În poza trimisă de AFI pot fi observaţi copii puşi la soare ... la bronzat!
  3. "acces gratuit la patinoar" ??? pai numai pe acolo putei intra in ţarcul de cârpe! Asta nu înseamnă ca micuţii incinşi la soare au luat cu asalt patinoarul! Ce parinte îşi aducea copilul încins din ţarc şi-i punea în picioare patinele de gheaţă ? Sa fim serioşi Dna Mall Manager Vîjială!
  4. "pe  1 iunie, 26,452 de persoane au ales AFI Palace Ploieşti" - Sunt uimit de prezicizia matematică cu care vehiculaţi această cifră. Eu pun pariu ca au participat fix 26,123 persoane!


Sincer, toata parodia organizată ieri de AFI n-a fost decât un praf in ochi aruncat micuţilor, pe care nici un parinte cu ochelari de soare nu l-a primit. După 15 minute mi-am luat fetiţa şi am plecat într-un loc decent, unde Cati s-a simţit extraordinar şi gazdele au avut grija ca ea să simtă că este ziua internaţională a copiilor!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro