Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:06:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarul interimar Cristian Ganea pe bicicletă în centrul oraşului


19 aprilie 2016


 

Acţiune inedită a primarului interimar al Ploieştiului, Cristian Ganea. El a participat, astăzi, la o plimbare cu bicicleta pe Bd Independenţei din Ploieşti, într-o acţiune care se înscrie în seria evenimentelor organizate cu prilejul evenimentului  "Ora Pământului".

"Mulţumesc, tuturor celor care aţi spus da invitaţiei mele de a sărbători pe bicicletă ‪#‎ZiuaPământului‬ având în vedere vremea de afară! M-am simtit foarte bine alături de dumneavoastră şi cred ca e bine să organizam astfel de evenimente în fiecare săptămână! Astăzi am fost putini, data viitoare poate mai mulţi! ", a scris social democratul pe pagina oficială de Facebook.

Reamintim că, tot sâmbătă, 19 martie a.c., în cadrul aceluiaşi eveniment, în intervalul orar 20.30 – 21.30, iluminatul public în zona centrală (Centrul Civic şi Bulevardul Independenţei) va fi oprit.

Din 2011, Earth Hour a intrat în etapa Mai mult decât o oră pentru planetă (Beyond the Hour), în care oamenii de pretutindeni sunt îndemnaţi nu numai să stingă lumina pentru o oră, ci să se angajeze în acţiuni de mediu în fiecare zi şi să-şi schimbe comportamentul pentru a avea un impact mai mic asupra naturii.

În 2013, Ploieştiul a luptat pentru a deveni Capitala Earth Hour, iar competiţia ne-a oferit locul trei. La ediţia din anul 2014, peste 7000 de oraşe din peste 162 de ţări au stins lumina de cu ocazia Earth Hour.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro