Vineri, 26 aprilie 2024 - 5:47:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nunta Robertei Anastase, evenimentul monden al anului FOTO


1 iulie 2013

Elena Udrea, Vasile Blaga, Elena Băsescu, Andreea Paul Vass, Emil Boc, Anca Boagiu, Sebastian Ghiţă, Iulian Bădescu, sunt doar câţiva din politicienii care au participat la nunta Robertei Anastase, fosta şefă a Camerei Deputaţilor.

Roberta şi Victor Farca au decis să facă pasul cel mare, după 15 ani de relaţie. Dacă cununia civilă a avut loc la Ploieşti, cea religioasă a avut loc la capela Palatului Stirbey, locaţie unde a avut loc şi petrecerea.

Rochia miresei a fost creată de Cătălin Botezatu din pene de struţ şi ştrasuri din organza.

"Nu este o rochie cu multe trene şi crinolină, dintre cele pe care eu nu le suport. Este o rochie foarte comodă, apropiată de linia corpului, iar trena este una cu care te poţi mişca foarte lejer. Sunt puse straturi, straturi de pene de struţ peste care sunt aplicate straturi din organza naturala", a descris Cătălin Botezatu rochia Robertei, la România TV.

Celebrul creator român spune că este o rochie romantică, dar chic în acelaşi timp. El a lăudat corpul deputatei PDL despre care spune că a slăbit "extrem de mult".

"Este o rochie romantică şi chic în acelaşi timp. Nu este deloc vulgară. Roberta are un corp de invidiat, ea a slăbit extrem de mult şi are formele unui manechin", a spus Botezatu, care nu a vrut să dezvăluie preţul rochiei de mireasă.

Printre invitaţii la nunta liderului PDL Prahova se numără foştii deputaţi Mihai Apostolache şi Florin Anghel, fostul prefect Adrian Dobre, deputatul Mircea Roşca, liderul PNL Prahova, Sebastian Ghiţă, Andrei Sava, primarul Iulian Bădescu.

Marele absent al petrecerii se pare că este Andrei Volosevici, fostul primar al Ploieştiului.

 

FOTO: Facebook

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro