Vineri, 26 aprilie 2024 - 8:43:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A treia tinereţe? La 65 de ani are silicoane şi iubit de 30 de ani!


3 iunie 2012

joanÎn timp ce alte femei de 66 de ani se resemnează cu faptul că le-a trecut timpul, Joan Lloyd, o femeie din Marea Britanie, a început o nouă viaţă.

Femeia, ce a fost în tinereţe model, a făcut trei copii cu răposatul său soţ şi şi-a petrecut ultimii 15 ani din viaţă îngrijindu-şi partenerul de viaţă.

După ce acesta a trecut la cele veşnice, doamna Lloyd s-a gândit să investească în aspectul ei fizic, mai exact în sâni. "Acum simt ca am mai multa incredere in mine si imi dau seama ca silicoanele pe care mi le-am pus imi ofera o noua viata. Nasterea celor 4 copii, combinata cu trecerea timpului au avut efecte devastatoare asupra sanilor mei. Eram foarte nefericită", a spus ea, potrivit Huffington Post.

După mărirea sânilor, succesul în rândul bărbaţilor a cresut, astfel că ea are acum un iubit de doar 28 de ani.

Spre surprinderea tututor, Joan este încurajată chiar de către familia ei, formată din 4 copii, 13 nepoţi şi 7 strănepoţi.

"Viaţa trebuie trăită. Am cheltuit peste 5.000 de euro din economiile mele pentru această intervenţie şi fiecare ban a meritat. Dacă eşti bătrân nu înseamnă că trebuie să stai şi să trăieşti aşteptându-ţi moartea. De când am silicoane am început să ies cu diversi bărbati cu vârste între 24 si 50 de ani. Unii dintre ei nici macar nu stiu ca eu am 65", a mai spus ea, precizând că înainte a muri, soţul ei a îndemnat-o să-şi continue viaţa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro