Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:30:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Keo face dezvăluiri picante despre Andreea Bălan


16 iunie 2012

keo-andreea-balanAndreea Bălan cântă chiar şi în momentele intime. Dezvăluirea a fost făcută de iubitul artistei, cântăreţul Keo, care a "scăpat" câteva picanterii din relaţia cu Andreea.

"Andreea, şi nu spun asta pentru că e iubita mea, e o tipă foarte talentată. Şi da, mă refer la muzică (râde - n.r.)! Andreea îmi cântă sub duş, în cadă, cântă tot timpul când suntem acasă. Din păcate, perioada "Andre" i-a pus o etichetă greşită şi e mult subevaluată ca voce", a spus Keo pentru evz.ro.

"Şi eu primesc propuneri indecente"

Cântăreţul spune că el este şi managerul Andreei şi nu este gelos atunci când artista primeşte propuneri indecente, deoarece nici el nu le lasă indiferente pe reprezentantele sexului frumos.

"Eu o managerizez şi pe Andreea. Ideile mele au făcut- o aşa cum e ea acum. Nu sunt gelos pe bărbaţii care o doresc, şi eu primesc propuneri indecente. Şi le refuz... înghiţind în sec (râde - n.r.). Iar despre problema silicoanelor... Dacă aş spune că nu are implanturi nu s-ar schimba nimic. Dar o voi lăsa pe ea să dezvăluie dacă are sau nu silicoane, este o problemă intimă a ei, iar eu nu îmi pot permite să o comentez", a adăugat Keo.

Keo şi Andreea Bălan sunt împreună de 6 ani.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro