Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:17:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Smiley, Inna şi Alexandra Stan nominalizaţi la Balkan Music Awards 2012


30 martie 2012

innaSmiley, Inna şi Alexandra Stan se numără printre artiştii români nominalizaţi la ediţia de anul acesta a Balkan Music Awards, trofee care vor fi decernate la Sofia, în Bulgaria.

Anul acesta, la premiile Balkan Music au fost nominalizaţi mai mulţi artişti români: Inna, la categoria "cea mai buna cântăreaţă din Balcani", Deepside Deejays şi Play & Win, la categoria "cel mai bun duet/ grup", Alexandra Stan, la categoria "cel mai bun videoclip" ("1.000.000"). Totodată, la categoria "cea mai bună melodie din Balcani venită din România pe 2011" au fost nominalizate piesele "All My People" (Sasha Lopez & Andrea D feat. Broono), "Endless" (Inna), "Get Back (ASAP)" (Alexandra Stan), "Lovely Words" (Ela Rose), "Senorita" (Allexinno & Starchild).

Premiile Balkan Music Awards, organizate de Balkanika Music Television, se vor desfăşura pe 16 iunie şi  se află la cea de-a treia ediţie. Premiile se acordă în funcţie de voturile publicului, care poate decide câştigătorii accesând, până pe 8 aprilie, pe site-ul balkanmuzicawards.com.

Inna (cu trei trofee adjudecate) şi Andreea Bănică (la categoria Best Video) au câştigat patru dintre premiile oferite la Sofia, în cadrul Balkan Music Awards 2011. Este cea mai bună clasare a României la această competiţie, după ce Akcent a fost desemnată cea mai bună trupă la ediţia de anul trecut.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro