Marţi, 19 martie 2024 - 12:51:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Udrea: Mişcarea Populară va fi un partid de succes


27 mai 2013

Deputatul PDL Elena Udrea consideră că Mişcarea Populară va fi un partid de succes şi că PDL nu trebuie să-i fie adversar, ci să se regăsească în acelaşi proiect, împreună şi cu Alianţa DA, formată de FC şi PNŢCD.

"Cred că Mişcarea Populară va fi o formaţiune politică de succes pentru că porneşte cu un electorat pe care îl are: simpatizanţii lui Traian Băsescu la care se adaugă electoratul de centru-dreapta care nu se vede reprezentat de actualele partide de centru-dreapta. PDL nu trebuie să fie un adversar al Mişcării Populare. Mă gândesc că ar trebui ca toţi să ne regăsim în acelaşi proiect politic, inclusiv cei din PDL, Mişcarea Populară şi Alianţa DA", a declarat Udrea pentru "Gândul". Ea consideră că demersurile în acest sens ar trebui începute rapid.

"Cele trei formaţiuni ar trebui să se regăsească într-o formulă care ar trebui să fie discutată de către partidele de centru-dreapta astfel încât măcar la prezidenţiale să putem susţine acelaşi candidat", a spus Udrea.

Întrebată dacă actuala conducere a PDL este dispusă să pună în practică un astfel de proiect, Elena Udrea a evitat un răspuns tranşant, insistând că "ar trebui să aibă capacitatea şi voinţa unui proiect comun".

În ceea ce priveşte raportarea sa la proiectul politic al lui Traian Băsescu, Udrea a spus că, deocamdată, se raportează la acesta "cu simpatie". Ea a admis totuşi că vor fi unii dintre susţinătorii săi care se vor alătura Mişcării Populare, însă este vorba de "opţiuni personale".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro