Marţi, 19 martie 2024 - 11:25:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Surprizele din declaraţia de avere a lui Traian Băsescu


27 iulie 2013

Preşedintele Traian Băsescu şi-a trecut în declaraţia de avere, postată pe site-ul Preşedinţiei, autoturismul Ford B-Max achiziţionat anul trecut, la lansarea modelului. La plătitor figurează numele fiicei sale, Ioana Băsescu.
Astfel, în declaraţia de avere a lui Băsescu, la modul de dobândire a autoturismului Ford B-Max este menţionat "contract vânzare-cumpărare (cu OP din 25 iunie 2012 - plătitor Ioana Băsescu)". În declaraţie figurează, de asemenea, şi automobilul Dacia Duster, achiziţionat de către Traian Băsescu în 2010.
Nu este prima oară când Băsescu susţine că fata lui cea mare a suportat cheltuieli ale lui.Băsescu s-a operat la Viena de hernie de disc, susţinând că fiica lui cea mare Ioana Băsescu i-a achitat factura de mii de euro.
În ceea ce priveşte veniturile, Traian Băsescu a încasat 74.000 de lei din funcţia de preşedinte, la care se adaugă 2000 de euro şi 1500 de dolari indemnizaţii de deplasări. În ceea ce priveşte declaraţai de interese, Traian Băsescu nu a bifat nici o rubrică.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro