Miercuri, 8 mai 2024 - 4:21:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Studenţii şi profesorii din UBB cer reluarea cursurilor în amfiteatrul Nicolae Iorga


5 aprilie 2013

Peste 280 de studenţi şi peste 60 de profesori ai Facultăţii de Matematică şi Informatică au depus în ultimele zile memorii la registratura Universităţii Babeş-Bolyai prin care şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la ocuparea amfiteatrului Nicolae Iorga, din Clădirea Centrală a Universităţii.

Studenţii şi profesorii Facultăţii de Matematică şi Informatică au reclamat faptul că activitatea didactică a fost perturbată din cauza ocupării acestui amfiteatru de un grup de tineri şi solicită mutarea dezbaterilor într-un alt spaţiu, unde să nu fie deranjat procesul educativ.   

Conducerea Universităţii Babeş-Bolyai a depus eforturi pentru găsirea unor soluţii de compromis pentru ca procesul educaţional să nu fie deranjat. Având în vedere că o întreagă linie de studiu, cu mulţi studenţi şi un orar aglomerat, este deservită de amfitetrul Nicolae Iorga, soluţiile găsite nu pot asigura desfăşurarea în bune condiţii a cursurilor şi seminariilor.

 Au avut loc noi negocieri între conducerea Universităţii şi reprezentanţi ai tinerilor care au participat la dezbateri în ultimele zile, ajungându-se la o soluţie agreată de ambele părţi. Aceasta constă în eliberarea pe timpul zilei a sălii Nicolae Iorga şi oferirea de către conducerea UBB a unui alt spaţiu pentru desfăşurarea dezbaterilor. Pentru a se definitiva înţelegerea, reprezentanţii tinerilor au cerut un răgaz de câteva ore pentru a supune la vot propunerea de mutare şi urmează să comunice conducerii Universităţii decizia luată.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro