Vineri, 26 aprilie 2024 - 10:30:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lionel Messi poate ajunge la Manchester City pentru o sumă colosală


4 mai 2014

Lionel Messi ar putea fi în centrul celui mai mare transfer din istoria fotbalului la sfîrşitul acestui sezon, mai ales că Manchester City s-a arătat foarte interesată să-l achiziţioneze.

O plecare a superstarului argentinian de la Barcelona pare din ce în ce mai posibilă în acest moment. Două dintre cele mai importante ziare din Spania, AS şi Sport, au anunţat că Manchester City este dispusă să plătească nu mai puţin de 200 de milioane de euro pentru Lionel Messi.

Ferran Soriano şi Txiki Begiristain sînt delegaţi din partea lui Manchester City să negocieze un eventual transfer al lui Messi în Premier League. Dacă negocierile nu vor avea succes, City este dispusă să plătească clauza de reziliere cifrată la 250 de milioane de euro.

Presa din Spania a mai dezvăluit că şi Real Madrid a vrut să facă un transfer bombă în sezonul trecut, înainte să-l aducă pe Gareth Bale. Florentino Perez l-a delegat pe Julio Senn Gonzalez pentru a-l convinge pe Messi să vină pe Santiago Bernabeu. Messi a refuzat însă din start, nedorind să audă nici măcar oferta "galacticilor".

Gonzalez este chiar cel care a mers şi în Brazilia să-l convingă pe Neymar să nu semneze cu Barcelona, nereuşind nici atunci.
Messi mai are contract cu Barcelona pînă în 2018.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro