Vineri, 26 aprilie 2024 - 5:23:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Lupii" invadează Bucureştiul


1 iunie 2013

Finala Cupei României se joacă azi, pe Naţional Arena, de la ora 20:45, în direct la PRO TV

 

La puţin peste o lună după ce au redus la tăcere peste 30.000 de fani ai Stelei, "lupii" se întorc în Capitală. De această dată, mult mai mulţi, pe forumurile suporterilor din Ploieşti estimându-se că la finala contra CFR-ului vor asista aproximativ 25.000 de susţinători ai grupării conduse de Contra.

 

Cele 12.000 de bilete repartizate iniţial de FRF, la finala Cupei, pentru clubul Petrolul s-au epuizat în timp record, încă în prima zi în care s-au pus în vânzare. Prioritate au avut abonaţii şi cei care s-au înscris în prealabil pe o listă cu rezervări.

 

Cei mai mulţi dintre suporteri au optat pentru un pachet care conţine transportul cu trenul, biletul la meci şi un tricou special pentru acest eveniment.

 

În aceste condiţii, conducerea formaţiei de pe „Ilie Oană” a solicitat luni Federaţiei încă aproximativ 10.000 de bilete, iar răspunsul a fost favorabil. Astfel, "lupii" vor ocupa toată Peluza Nord de pe Naţional Arena, dar şi o parte a tribunei a II-a, iar spectacolul pe care îl vor oferi va fi unul pe măsură, promit suporterii.

 

De partea cealaltă, CFR va avea parte de o susţinere mult mai mică, preconizându-se ca aproximativ 5000 de ardeleni să facă deplasarea pentru finala din această seară.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al clubului ploieştean, Ionuţ Pană, unii dintre suporteri se vor deplasa în Capitală cu două trenuri închiriate de către Asociaţia "Lupii Galbeni", care este asociaţia suporterilor petrolişti, ceilalţi urmând să ajungă în Capitală cu mijloace de transport proprii, respectiv maşini personale sau autocare ori microbuze închiriate.

 

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, vineri, de Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploieşti, aproximativ 4.000 de suporteri vor pleca de la Ploieşti către Bucureşti cu trenuri "în regim special". Cele două garnituri feroviare vor pleca din Ploieşti pe ruta Ploieşti Sud - Chitila - Băneasa - Pantelimon - Gara Obor, îmbarcarea suporterilor care se vor deplasa cu trenurile făcându-se sâmbătă, de la ora 15.10.

 

Peste 200 de jandarmi de la Guparea Mobilă Ploieşti vor asigura măsurile de ordine pe timpul deplasării acestor suporteri, accesul pe stadion urmând să se facă începând cu ora 18.00.

 

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro