Vineri, 26 aprilie 2024 - 6:37:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum arată Secţia Interne de la Spitalul Judeţean Prahova după modernizare FOTO


23 decembrie 2017



Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader şi vicepreşedintele Ludmila Sfîrloagă  au efectuat vineri, 22 decembrie 2017 o vizită de lucu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, pentru a trece în revistă
 lucrările de modernizare  la secţia de interne,  situată la etajul 4 al clădirii.

Astfel, secţia de medicina internă, modernizată a fost redeschisă  astăzi, conform calendarului stabilit, iar   programul de îmbunătăţire a infrastructurii spitaliceşti la SJU Ploieşti va  continua şi cu alte secţii.

Obiectivul de investiţie  face parte din proiectul  ,,Modernizare corp clădire A + B din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti”. Pentru secţia de interne, investiţia este de aproximativ 1.000.000 lei şi  include: lucrări de arhitectură, mobilier specific unui salon medical, instalaţii electrice, instalaţii de curenţi slabi (detecţie incendiu, comunicare voce/date, control acces), instalaţii de fluide medicale individuale. La secţia de interne s-au instalat  80 de paturi standard , fiecare salon fiind prevăzut cu 5 paturi.

Preşedintele  Bogdan Toader s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor  de modernizare realizate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, acestea contribuind la creşterea calităţii serviciilor medicale, oferind prahovenilor dar şi celor aflaţi în tranzit în Judeţul Prahova condiţii spitaliceşti optime.




Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro