Vineri, 26 aprilie 2024 - 8:09:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Industrie Mică Prahova a finalizat marcarea rutieră în municipiul Odorheiul Secuiesc


30 octombrie 2013

S.C. Industrie Mică Prahova S.A a încheiat a doua etapă a lucrărilor de marcare a drumurilor din Odorheiul Secuiesc. Au fost realizate următoarele tipuri de marcaje: marcaje longitudinale, marcaje transversale, marcaje diverse şi marcaje prin săgeţi şi inscripţii.

În prima etapă au fost realizaţi cca 2125 mp de marcaje rutiere longitudinale precum şi cca 3290 mp marcaje rutiere transversale cu vopsea clasică pe bază de solvent organic de culoare albă cu microbile.

Etapa a doua a inclus trasarea marcajelor rutiere din cartierele de locuit, acestea fiind executate pe îmbrăcăminte asfaltică veche (de peste un an), dar şi marcaje rutiere executate pe îmbrăcăminte asfaltică nouă. Au fost trasate şi benzi rezonatoare în apropierea trecerilor de pietoni, acestea fiind realizate cu vopsea bicomponentă.

Cele două etape au fost realizate în perioada 25.06.2013 - 4.07.2013, respectiv între 21.10.2013 şi 25.10.2013. S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a câştigat licitaţia organizată de Primăria Municipiului Odorheiul Secuiesc în luna mai a acestui an.

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. activează în domeniul semnalizării orizontale şi verticale din anul 1990. Printre clienţii importanţi se numără: Consiliul Local Ploieşti, Consiliul Judeţean Prahova, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Mediaş şi Primăria Municipiului Câmpina. În acest an, societatea a semnat Carta Europeană a Siguranţei Rutiere, devenind astfel una dintre organizaţiile care, prin implicarea activă în promovarea principiilor şi a bunelor practici în domeniu, îşi asumă astfel o parte din responsabilitatea pentru siguranţa rutieră în Uniunea Europeană.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro