Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:04:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se fac angajări în instituţiile europene


20 martie 2012

functionariA început campania de angajări în instituţii ale Uniunii Europene. Este vorba despre locuri de muncă la care se câştigă cel puţin 4.200 de euro pe lună. Dacă aţi absolvit o facultate şi vreţi să lucraţi pentru instituţiile Uniunii Europene pe salarii mari, atunci iată care sunt domeniile.


Oficiul European pentru Selecţia Personalului (EPSO) caută 300 de viitori angajaţi în Administraţie publică europeană, Drept, Audit, Comunicare şi Relaţii Externe. Pentru poziţiile din domeniile Drept şi Audit, candidaţii trebuie să aibă studii de specialitate. Pentru celelalte domenii, însă, ei pot fi absolvenţi de Management European, Jurnalism, Sociologie, Comunicare sau Relaţii Internaţionale.


Locurile de muncă pot fi repartizate în instituţii europene din toate ţările Uniunii, iar noutatea din acest an este că testările se dau în limba romană. Posturile sunt de administratori (dar este vorba despre prima poziţie ce poate fi accesată, echivalentă cu entry-level), iar salariile sunt cuprinse între 4.200 şi 5.350 de euro pe lună.

Care sunt paşii pestru înscriere:

Vă creaţi un cont pe site-ul oficial www.eu-careers.eu. Apoi începe etapă de preselecţie, care se susţine pe calculator, contra cronometru. În a doua etapă se dă proba care corespunde poziţiei pentru care se susţine examenul şi presupune intrarea într-un centru de evaluare. Competentele cerute sunt capacitatea de a analiza şi soluţiona probleme; abilităţile de comunicare; capacitatea de a obţine calitate şi rezultate; flexibilitatea; lucru în echipă; abilităţi de leadership. Înscrierile se fac până pe 17 aprilie, la ora 12:00.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro