Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 7:34:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


”Nunta de aur”, un eveniment cu tradiţie în oraşul Buşteni


27 martie 2017


 

Cuplurile din Buşteni care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite de Bunavestire, în cadrul celei de-a XI-a ediţii a acestui eveniment, devenit de mult timp tradiţie în localitate.

Protagoniştii serii au fost un număr de 20 de cupluri, precum şi 20 de persoane văduve care ar fi împlinit această vârstă. Fidelitatea şi respectul faţă de instituţia căsătoriei au fost răsplătite printr-o petrecere de neuitat. Pentru organizarea acestui emoţionant eveniment, meritele revin Consiliului local şi Primăriei oraşului Buşteni.

Nae Savel, viceprimar cu atribuţii de primar al oraşului Buşteni, a oferit persoanelor sărbătorite câte un frumos buchet de flori, diplome, precum şi sume de bani - 1000 de lei pentru fiecare cuplu, şi 500 de lei persoanele văduve.

”Este o bucurie foarte mare atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei din Consiliul local, precum şi pentru persoanele pe care astăzi le sărbătorim. Împlinirea a 50 de ani de căsătorie reprezintă un moment de stabilitate, de fidelitate faţă de instituţia căsătoriei, faţă de însăşi familia, soţ şi soţie, şi în acelaşi timp şi faţă de viaţă. În viaţă, este important să te completezi unul pe celălalt şi probabil că şi acest lucru a făcut să dăinuie 50 de ani o căsnicie.”, a ţinut să precizeze Nae Savel, la finalul petrecerii.

Această mult aşteptată manifestare s-a bucurat de prezenţa câtorva reprezentanţi ai Consiliului local Buşteni, alături de aceştia fiind prezent şi  senatorul Emanoil Savin, de altfel şi iniţiatorul acestei acţiuni.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro