Marţi, 19 martie 2024 - 9:29:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Augustin Mitu, din nou, secretar de stat în Ministerul Educaţiei


4 ianuarie 2013

Senatorul Augustin Mitu urmează să fie numit secretar de stat în Ministerul Educaţiei. Informaţia ne-a fost furnizată de surse din PSD Prahova, care susţin că liderii judeţeni ai partidului au avut o discuţie cu premierul Victor Ponta căruia i-au reproşat că filiala USL cu cele mai multe voturi, după Bucureşti, a fost ignorată la împărţirea posturilor din noul Guvern. Mitu nu este la prima experienţă în Ministerul Educaţiei. El a ocupat aceeaşi funcţie în timpul primului Guvern Boc, mai exact în 2009, atunci când PSD a fost la guvernare alături de PDL.

Şi  consilierul judeţean Mihai Albulescu a fost numit secretar de stat în Ministerul Energiei.  Albulescu este conferenţiar doctor inginer la Universitatea Petrol - Gaze Ploieşti, Facultatea de Ingineria Petrolului şi Gazelor.

Secretar de stat în Ministerul Agriculturii va ajunge şi Laurenţiu Rebega, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Numele lui Rebega apare pe lista nominalizărilor pentru posturi de secretar de stat înaintată de Partidul Conservatorul premierului Ponta. Laurenţiu Rebega este liderul PC Prahova şi este finul lui Daniel Constantin, preşedintele PC şi totodată ministrul Agriculturii.

Potrivit surselor noastre nici fostul senator Sorin Chivu, cel care nu a reuşit să ajungă deputat în Colegiul 5 deşi s-a clasat pe primul loc, nu va rămâne pe dinafară.  El ar putea fi numit director în Ministerul Transporturilor.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro