Vineri, 26 aprilie 2024 - 5:48:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pe cine deranjează Raul Petrescu?


21 iunie 2013

Atunci când PPDD reuşea să obţină postul de viceprimar al Ploieştiului am fost convinsă ca Raul Petrescu va ocupa funcţia doar atâta timp cât USL va avea nevoie de voturile adepţilor lui Dan Diaconescu.
 
Ultimele evenimente demonstrează că viceprimarul PPDD a deranjat pe foarte multă lume şi dacă nu s-a reuşit schimbarea sa din funcţie prin vot, ar fi cazul să se folosească orice ecuaţie pentru a scăpa de el.
 
Cel puţin acuzaţia de cumpărare de influenţă mi s-a părut incredibilă, mai ales că suma vehiculată este infimă, aş putea spune, în comparaţie cu banii vehiculaţi în alte dosare instrumentate de DNA. În plus, nimeni nu suflă o vorbă despre celălat acuzat din doar, Adrian Oprea, care este fiul fostului şef al IJP Prahova, Sorin Oprea.
 
Mai nou faptul că  „procurorul şef a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kövesi, a sesizat la data de 20 iunie 2013, în temeiul dispoziţiilor art. 75 alin.1 din Legea nr. 303/2004, republicată cu modificările şi completările ulterioare, privind statutul judecătorilor şi procurorilor, Consiliul Superior al Magistraturii în vederea efectuării de verificări cu privire la situaţia constatată în legătură cu apariţia în mass-media a unor afirmaţii denigratoare care aduc atingere dreptului la imagine a magistraţilor, cu consecinţa afectării independenţei sistemului judiciar” ne face să credem că Raul Petrescu trebuie schimbat cu orice preţ.
 
Culmea este că sesizarea făcută de DNA are drept sursă o declaraţie interpretată tendenţios de un ziarist începător, dornic de senzaţional.
 
L-am contactat şi noi pe viceprimarul Raul Petrescu, aflat încă în luna de miere, pentru a afla care este părerea sa despre toată această tevatură.
 
„Ceea ce am declarat a fost interpretat greşit! Am tot respectul pentru magistraţii români, nu mi-aş permite niciodată să îi desconsider! În declaraţia mea am făcut referire la unii dintre adversarii politici, nicidecum la procurori! Sunt nevinovat în ceea ce priveşte acest dosar şi am toată încrederea că justiţia din România îşi va face datoria! Regret că acea declaraţie a mea a fost redată şi interpretată într-un mod eronat”, ne-a spus Raul Petrescu, viceprimarul Ploieştiului.
 
Aşteptăm deznodământul acestui caz, convinşi fiind că în spatele denigrării imaginii lui Raul Petrescu sunt adversarii săi politici.
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro