Vineri, 22 noiembrie 2024 - 5:09:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Tochitură


28 ianuarie 2012

tochituraIngrediente


carne de porc

pipote de pui

ficat de pui

cârnaţi

brânză

ouă

usturoi

mălai

pastă de roşii (facultativ)

ulei

sare

piper

 

Mod de preparare


Se taie carnea de porc, pipotele, ficăţeii de pui şi cârnaţii în bucăţi mici, astfel încât sî poată fi servite dintr-o singură înghiţitură.  Se pune uleiul la încins, se adaugă carnea. Acum se poate adăuga şi pasta de tomate.

După ce s-a călit puţin carnea, se adaugă apă cât să acopere carnea. Se condimentează cu sare şi piper.  Se lasă să fiarbă până ce carnea devine uşor masticabilă. Dacă se fierbe la presiune, este nevoie de aproximativ 30 minute.

Acum se adaugă ficăţeii, pipotele şi cârnaţii.  Se mai poate pune puţină apă dacă este nevoie.  Se pune din nou la fiert. Dacă se fierbe la presiune este nevoie de aproximativ 5 minute.

Se serveşte cu mămăliguţă, brânză, ou prăjit şi mujdei de usturoi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro