Duminică, 24 noiembrie 2024 - 4:15:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cremă de brânză cu somon


2 iulie 2012

crema-somonIngrediente


150 de grame de somon afumat
1/2 lămâie
250 gr de cremă de brânză
150 gr iaurt cremos
câteva fire de ceapă verde sau o ceapă roşie
sare
busuioc


Mod de preparare


Amestecaţi într-un castron iaurtul cu cremă de brânză, până se omogenizează. Turnaţi în compoziţie zeamă de la jumătate de lămâie şi amestecaţi în continuare. Adăugaţi ceapă, tocată fin, busuiocul şi sărea. Tăiaţi somonul în fâşii mici şi puneţi-l, de asemenea, în castron.
Pentru a obţine o consistenţă cremoasă şi a combina cât mai bine ingredientele, folosiţi în final un mixer, cu care să amestecaţi totul timp de maxim 2-3 minute.
Crema obţinută se lasă la frigider până se întăreşte puţin. Când o consumaţi, cel mai bine ar fi să o întindeţi pe o felie de pâine neagră sau o baghetă cu seminţe, pentru un aport de fibre.
Cremă de brânză cu somon se serveşte rece ca şi aperitiv sau gustare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro