Vineri, 26 aprilie 2024 - 7:46:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


File de peşte cu ciuperci


24 iulie 2013

Ingrediente

 

1 kg peste,

1/4 kg ciuperci,

200 g cascaval,

1 pahar smântâna,

1 pahar lapte sau zeama in care a fiert pestele,

2 linguri faina,

2linguri unt, sare.

 

Mod de preparare

 

Se scot fileuri din peste, se asaza intr-un vas care rezista la cuptor, peste un strat de sos alb pentru peste amestecat cu smintina, un strat de cascaval ras si bucatele, un strat de ciuperci inabusite cu bucati de unt. Se acopera pestele cu sos alb, ciuperci, cascaval si smintina. Se da la cuptor sa se rumeneasca, se serveste fierbinte in acelasi vas. Preparatul acesta se poate face si din resturi de peste. In momentul cind se serveste se mai adauga unt proaspat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro