Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:40:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Papricaş de pui


22 iulie 2013

Ingrediente

 

1 pui,

untura,

2 cepe,

un varf de lingura de faina,

o lingurita de paprica sau boia de ardei,

o ceasca de zeama de carne.

 

Mod de preparare

 

Se taie puiul in bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se trag deoparte in untura 2 cepe rase, se adauga un varf de lingura de faina si o lingurita de paprica sau boia de ardei. Se stinge cu o ceasca de apa sau zeama de carne. Se face un sos potrivit de gros, in care se aseaza bucatile rumenite de pui. Se da la cuptor o jumatate de ora.

Se serveste cu galuste de faina.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro