Duminică, 28 aprilie 2024 - 5:58:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Borş de legume cu lobodă şi fidea


5 aprilie 2012

CiorbaIngrediente

3 cartofi

1 legătură ceapă verde sau 1 ceapă uscată

2 morcovi

1 ţelină

1 ardei

3-4 legături lobodă

1 dovlecel

1 litru borş

1 cutie roşii decojite

fidea

1 legătură leuştean

sare

ulei

Mod de preparare

Legumele se curăţă şi se spală în apă rece.

Ardeiul, morcovii şi ţelina se taie cubuleţe, ceapa se taie mărunt, dovlecelul şi cartofii se taie cuburi de dimensiuni aproximativ egale, loboda se taie şi ea mărunt.

Toate legumele se călesc în puţin ulei în oala în care vom face ciorbiţa.

Se completează cu apă cât să acopere toate legumele şi se lasă să fiarbă până când sunt gata cartofii.Separat se fierbe borşul.

Roşiile decojite se dau prin robot.Se adaugă în oală atât borşul, cât şi roşiile, în plus se mai adaugă o mână de fidea.

Verdeaţa se taie mărunt şi se adaugă în ciorbă la final.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro