Luni, 29 aprilie 2024 - 1:01:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pandişpan cu vişine


22 iunie 2012

visineIngrediente

6 ouă,

6 linguri de zahăr farin,

300 g de făină,

4 linguri de ulei,

1 kg de vişine,

1 plic de praf de copt

Mod de preparare

Se toarnă zahărul peste gălbenuşuri şi se amestecă bine cu mixerul. Se toarnă încet uleiul, amestecând în continuare. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi se mixează. Apoi se încorporează încet (lingură după lingură) albuşurile bătute spumă. Compoziţia se toarnă încet în tava unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Se mai presară un strat fin de făină deasupra, după care se distribuie uniform vişinile fără sâmburi (acestea au stat peste noapte la frigider, presărate cu zahăr). Se ţine la copt până când coca devine uşor maronie şi creşte pe lângă vişine. Se poate servi şi cu frişcă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro