Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:32:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cartofi umpluţi


11 mai 2013

Ingrediente

 

8 cartofi cu coaja albă

400 g piept de pui

100 g unt

2 gogoşari

o cutie porumb dulce

75 g caşcaval

sare

piper

cimbru uscat şi măcinat

o legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

 

1. Se fierb cartofii în apă cu sare. Se scot, se lasă să se răcorească şi se taie pe jumătate. Li se scoate o parte din miez şi se presară caşcaval ras.

2. Se condimentează pieptul de pui cu sare şi piper şi se unge cu untul moale. Se pun feliile de piept în tavă, se acoperă cu hârtie de copt şi se coc la 150°C. După ce s-au făcut, se taie bucăţele şi se pun peste caşcavalul ras, împreună cu boabele de porumb.

3. Se bagă câteva minute în cuptor şi se servesc ornaţi cu pătrunjel, cimbru şi gogoşar.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro