Vineri, 22 noiembrie 2024 - 5:45:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Negresă cu crema de vanilie


22 iulie 2012

negresaIngrediente

450 grame făină

255 grame zahăr

50 grame cacao

470 mililitri lapte de soia sau apă

250 mililitri ulei

1 plic praf de copt

2-3 plicuri zahăr vanilat

glazura de la Dr. Oetker

Crema de vanlie cu lapte de soia

300 mililitri lapte de soia

150 grame zahăr

50 grame amidon

esenţă de vanilie

 

Mod de preparare

 

1

Crema de vanilie cu lapte de soia

Laptele se amestecă cu zahărul. Se adaugă amidonul, se omogenizează, după care se pune la foc mic până se îngroaşă.

Se ia de pe foc şi se lasă să se răcorească puţin. Se adaugă esenţa de vanilie.

Făina se amestecă cu zahărul, cacaua, praful de copt şi zahărul vanilat.

Se adaugă uleiul şi laptele (apa). Se amestecă.

Se coace în tava unsă cu ulei şi tapetată cu hârtie de copt, la 200 grade timp de 45 de minute. (se face testul cu scobitoarea).

După ce s-a răcit, blatul se taie pe jumătate şi se unge cu crema de vanilie, rece.

Se pune şi cealaltă jumătate de blat.

Deasupra se pune glazura preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Se lasă să se întărească glazura, după care se porţionează.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro