Joi, 18 aprilie 2024 - 4:26:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tartă cu cartofi


19 ianuarie 2013

Ingrediente:

600 g cartofi,

100 ml smântână,

75 g unt,

4 ouă,

100 g brânză rasă,

o lingură de pesmet,

sare,

piper,                                            

nucşoară.                     

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii şi se fierb în apă cu sare, apoi se scurg, se pasează, se amestecă cu untul şi smântâna şi se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi cu un vârf de cuţit de nucşoară rasă. Se aşază piureul într- o formă termorezistentă unsă şi tapetată cu pesmet. Se fac patru adâncituri şi în fiecare se sparge câte un ou. Se nivelează piureul şi se coace în cuptorul bine încins. După 15 minute se presară brânza rasă şi se mai lasă la cuptor pentru 10-15 minute. Când este gata, se taie felii şi se serveşte cu salată.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro