Luni, 25 noiembrie 2024 - 3:21:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Ciabata umplută


19 august 2012

ciabataIngrediente:

salam uscat 3 bucăţi,

mozzarella 5 felii,

1 ciabata.

Mod de preparare:

În primul rând încălzim cuptorul. Se face un capac la ciabata şi se scoate miezul după care începem s-o umplem în straturi începând cu mozzarella şi terminând tot cu ea, se pune capacul tăiat la loc, se adaugă o felie de mozzarella deasupra şi se dă cam 15 minute la cuptor.

O reţetă simplă şi rapidă pentru o zi de vară în care nimeni nu-şi prea mai doreşte să stea în bucătărie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro