Duminică, 24 noiembrie 2024 - 8:16:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Pilaf turcesc cu vinete


25 martie 2012

pilaf-turcescIngrediente


200 gr vinete congelate
1 ceapă mică, tăiată mărunt
3 linguri de ulei de măsline extra virgin
1 roşie, tăiată cubuleţe
3/4 cană orez cu bobul lung
1 cană apă fierbinte
vârf de cuţit de zahăr
vârf de cuţit de sare

mărar proaspăt (eu am folosit congelat)

Mod de preparare


Pilaful turcesc cu vinete este delicios şi simplu de preparat. Această reţetă de pilaf este bună şi ca mâncare de post. Se pune uleiul şi ceapă într-o crăticioara şi se căleşte puţin. Adăugă roşia ,zahărul şi sărea. Adăugă orezul şi mai amesteca vreo 2 minute. Toarnă apă fierbinte, amesteca şi da focul mic. După 20 de minute opreşte focul şi lăsă deoparte 5 minute. Se adăugă vinetele şi mărarul şi se amestecă uşor sau se serveşte deasupra orezului şi se amestecă în farfurie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro