Luni, 25 noiembrie 2024 - 3:07:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Ciulama de pasăre


25 mai 2012

ciulamaIngrediente


1 pui mare,
3 cepe,
3 linguri unt,
3 linguri faină,
sare.

Mod de preparare

 

Se taie pasărea bucăţi, se pune la fiert cu apă rece, cât să o acopere şi sare. Se ia spumă şi se adauga ceapă întreagă: când carnea este bine fiartă, se prepară sosul alb. În untul topit se adauga faină, se amestecă bine fără să se rumenească. Se stinge apoi cu zeama în care a fiert puiul, strecurata şi limpezita. Se lasa să mai dea câteva clocote, se potriveşte de sare, se adauga bucăţile de carne.
Se serveşte imediat cu bucăţele de unt pe deasupra şi cu mămăliguţa caldă. Dacă nu se poate servi imediat, se păstrează în baia de apă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro