Ingrediente
- un pachet mini-toast (puteţi să le înlocuiţi cu felii de toast tăiate cu forme rotunde pentru biscuiţi şi prăjite un pic în cuptor)
- 200g brânză Făgăraş (sau o cremă de brânză)
- 100g caşcaval
- 100g somon afumat/marinat
- un ardei roşu
- o mână de migdale măcinate şi câţiva fulgi de migdale pentru decor
- o legătură pătrunjel
- o legătură mărar
- o mini-roşie pentru decor
- sare, piper sau alte condimente
Mod de preparare
Amestecăm brânza cu caşcavalul ras, mărarul tocat şi condimente. Condimente puneţi mai puţine la început, gustati si completati cu ce mai trebuie.
Tocaţi mărunt patrunjelul şi tăiati ardeiul in cubulete mici-mici. Luati cate o feliuta de paine, puneti pe ea din crema de branza si dati-o usor prin verdeata, ardei sau migdalele macinate.
Pe cateva mini-felii puneti mai putina crema de branza, patrunjel si fasii de somon rulate.
Rosia se taie orizontal pana se poate desface ca o gura. Apoi i se pune o lingurita de crema de branza. Ca sa nu se rostogoleasca pe platou, puneti sub ea un strop de crema.
Aşezaţi după propria imaginatie.