Sâmbătă, 4 mai 2024 - 4:57:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Coşuleţe cu dulceaţă de căpşune


9 iulie 2012

capsuneIngrediente

600 g aluat franţuzesc

un borcan dulceaţă de căpşune

100 g migdale măcinate

un ou pentru uns

coaja de la o lămâie

esenţă de vanilie

zahăr pudră

100 g nucă coaptă şi măcinată

 

Mod de preparare


Se scoate aluatul de la congelator şi se lasă să se dezgheţe treptat, la temperatura camerei. Se încinge cuptorul.

Separat, se pregăteşte umplutura. Se pune dulceaţa de căpşune într-un bol şi se amestecă cu făina de migdale, coaja de lămâie şi esenţa de vanilie.

Se ia aluatul, se întinde cu sucitorul şi se taie în pătrate de 15 cm. Se aranjează în tavă şi se ung cu ou bătut. Se umplu apoi cu dulceaţă, se încreţeşte aluatul uşor pe margini, astfel încât să arate ca nişte coşuleţe, şi se coc. Se scot şi se servesc pudrate cu zahăr şi nucă măcinată.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro