Vineri, 22 noiembrie 2024 - 5:57:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Friptură de vită cu cartofi la cuptor


25 ianuarie 2012

fripturalacuptorIngrediente

700 grame muşchi de vacă

1 kilogram cartofi

1 linguriţă sare

piper

foi dafin

100 grame vin

150 grame sos de rosii

ulei pentru uns tava

Mod de preparare

Se spală muşchiul de vită, se sărează şi se piperează. Într-o tavă unsă cu ulei, se pune muşchiul de vită, vinul şi foile de dafin.

Tava se acoperă cu folie de aluminiu şi se introduce în cuptorul preîncălzit unde se menţine aproximativ 15 minute.

Între timp se curăţă cartofii, se sărează şi se piperează. Se amestecă cu sosul de roşii.

Se scoate de la cuptor muşchiul şi se aruncă foile de dafin.

Se adaugă amestecul de cartofi şi se mai introduce la cuptor pentru 15 minute cu folia de aluminiu.  Se verifică dacă s-a pătruns carnea de vită şi cartofii şi se mai introduce la cuptor pentru 10 minute fără folia de aluminiu pentru a se rumeni.

Se serveşte carnea de vită cu cartofii şi cu ardei copţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro