Vineri, 22 noiembrie 2024 - 5:38:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Trufe albe


16 ianuarie 2012

trufeIngrediente


200 grame ciocolată albă
100 mililitri frişcă
75 grame nuci măcinate
2 linguri lichior


Mod de preparare

Ciocolata, frişca lichidă şi nuca se pun pe baie de apă, până se topeşte ciocolata. Se lasă să se răcească. Când e călduţă, se adaugă alcoolul şi se mixează în 3 reprize: se mixează 4-5 minute, se bagă la frigider 5 minute şi se repetă de încă 2 ori aceste operaţiuni. La final se lasă 15 minute la frigider. Din această compoziţie se formează, cu mâna, biluţe mici, care se dau prin nucă de cocos amestecată cu zahăr pudră.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro