Vineri, 22 noiembrie 2024 - 12:26:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Piept de pui în sos de smântână şi caşcaval


6 ianuarie 2012

pui_cu_cartofiIngrediente


1 bucată piept de pui

usturoi

3 linguri smântână

sare

piper

caşcaval ras

 

Mod de preparare


Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se aşează într-un vas termorezistent. Usturoiul se pisează şi se amestecă cu smântâna, sarea şi piperul. Amestecul rezultat se toarnă peste pieptul de pui.

Deasupra se adaugă caşcavalul ras.

Se bagă în cuptorul încins la 200 grade timp de 30 de minute sau până se rumeneşte frumos deasupra.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro