Duminică, 28 aprilie 2024 - 8:30:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roşii umplute cu ton


23 iulie 2012

rosii-umplute-cu-tonIngrediente:

8 roşii medii,

400 g ton,

100 g măsline verzi,

o legătură verdeaţă,

zeama de la două lămâi,

sare,

piper alb,

două ouă fierte,

două ouă crude,

o lingură muştar,

100 ml ulei, busuioc.

Mod de preparare:

Se pun ouăle să fiarbă în apă 8 minute. Se scot şi se ţin în apă rece, pentru a se decoji mai uşor. Se curăţă şi se separă albuşul fiert de gălbenuş. Albuşurile se toacă mărunt şi se dau la rece. Gălbenuşurile fierte şi cele crude se amestecă, se adaugă sare, piper, muştar şi se pregăteşte maioneza, apoi se lasă la rece. Se spală roşiile, se curăţă miezul, se pun la scurs. Tonul se zdrobeşte, se adaugă măslinele tocate mărunt, verdeaţa, albuşurile fierte şi maioneza. Se pun sare, piper şi lămâie după gust. Se umplu roşiile şi se servesc ornate cu busuioc.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro