Vineri, 22 noiembrie 2024 - 5:54:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cartofi Byron


2 februarie 2012

cartofi-byronIngrediente

4 cartofi mari, egali

sare

1 lingură smântână grasă

50 mililitri smântână lichidă

1 lingură unt

1/4 linguriţă piper

1/4 linguriţă nucşoară

100 grame caşcaval ras

 

Mod de preparare


Cartofii se spală foarte bine şi se coc în tavă în cuptor la 200 grade timp de o oră. Se lasă să se răcorească puţin, apoi cartofii se taie în două şi se scobesc cu o lingură.

Se amestecă smântâna cu miezul cartofilor, untul, piperul şi nucşoara. Se umplu jumătăţile de catofi cu această compoziţie. Se nivelează compoziţia, apoi cu dosul unei linguri se face o gropiţă în această compoziţie, gol care se umple cu amestecul rezultat din caşcavalul ras şi smântână. Cartofii astfel pregătiţi se mai bagă în cuptor pentru 15-20 de minute la 180 grade.

Se pot servi alături de cârnaţi prăjiţi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro