Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 6:50:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Păstrăv la tigaie


21 august 2012

Ipastravngrediente:

4 păstrăvi

o lămâie

cimbru

4 căţei usturoi

2 cepe roşii

ulei pentru prăjit

sare de mare

piper negru măcinat

100 g mălai

2 linguriţe boia dulce şi iute

mărar pentru ornat

Mod de preparare

Se curăţă şi se spală peştele în apă rece. Se lasă pe un şervet absorbant să se scurgă. Se şterge, se stropeşte cu puţin ulei de măsline şi se condimentează cu sare şi piper. Se freacă cu condimente, iar în interior se pun un căţel de usturoi, o felie de lămâie şi se lasă să stea 1-2 ore la rece, la macerat. Se curăţă şi se feliază ceapa roşie, se freacă cu sare şi ulei şi se acoperă.

Se scoate peştele de la rece. Se trece prin mălai şi se prăjeşte în uleiul încins.

Se aşază pe un platou şi se acoperă cu ceapă roşie şi cu boia de ardei. Se ornează cu mărar proaspăt.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro