Vineri, 22 noiembrie 2024 - 4:05:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Salată de spanac cu ton şi feta


30 aprilie 2012

salataIngrediente


500 g spanac proaspăt,
200g ton,
200g brânză feta,
ulei de măsline,
oţet balsamic,
sare


Mod de preparare


Se spala bine spanacul, se îndepărtează codiţele şi se lasă la uscat. Se taie feta cubuleţe. Într-un bol potrivit se amestecă frunzele de spanac cu tonul şi feta. Se adăugă oţet balsamic şi ulei de măsline după gust. Se potriveşte de sare, dacă e nevoie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro