Marţi, 30 aprilie 2024 - 12:03:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pere în aluat


23 aprilie 2012

pereIngrediente


1 praf de copt,

100 g unt,

4 ouă,

150 g zahăr,

200 g făină,

3 pere mari,

1 esenţă de vanilie,

coaja de la o lămâie.

 

Mod de preparare


Albuşurile se bat bine cu zahărul, adăugăm apoi gălbenuşurile, făina în ploaie şi o încorporăm uşor, esenţa de vanilie şi praful de copt stins într-o lingură de suc de lămâie.

Tapetăm tava de cozonac cu hârtie de copt, punem compoziţia şi apoi perele tăiate cubuleţe.

Dăm la cuptor, la foc mediu, 30-55 de minute până când scobitoarea anunţă că e gata şi lăsăm să se răcească un pic înainte de a tăia feliile şi a le pudra cu zahăr vaniliniat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro