Joi, 21 noiembrie 2024 - 8:03:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Biscuiţi cu cocos


11 iulie 2013

Ingrediente:

 

3 albuşuri

200 g zahăr

200 g fulgi de cocos

100 g făină

 

Mod de preparare

 

Într-un castron mai înalt, se bat mai întâi albusurile pâna ce se obtine o spuma tare.

În spuma de albuşuri se adauga treptat zahărul şi se mixează în continuare până se formează o bezea tare şi lucioasă. În compoziţia de bezea, se pun apoi fulgii de cocos si faina cernuta în prealabil şi se omogenizeaza cu mare grija întreaga compoziţie, de preferat cu un tel sau cu o lingura de lemn.

Din compoziţia de biscuiţi se ia cât încape într-o linguriţă şi se modelează între palme biluţe, care se aşază în tava tapetată cu hârtie de copt. Se aplatizeaza uşor cu ajutorul unei furculiţe. Se încinge cuptorul, apoi se pune tava cu fursecuri la copt, pe treapta cea mai de sus, 5-10 minute, doar cât sa se rumeneasca usor pe margini.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro