Ingrediente:
3 albuşuri
200 g zahăr
200 g fulgi de cocos
100 g făină
Mod de preparare
Într-un castron mai înalt, se bat mai întâi albusurile pâna ce se obtine o spuma tare.
În spuma de albuşuri se adauga treptat zahărul şi se mixează în continuare până se formează o bezea tare şi lucioasă. În compoziţia de bezea, se pun apoi fulgii de cocos si faina cernuta în prealabil şi se omogenizeaza cu mare grija întreaga compoziţie, de preferat cu un tel sau cu o lingura de lemn.
Din compoziţia de biscuiţi se ia cât încape într-o linguriţă şi se modelează între palme biluţe, care se aşază în tava tapetată cu hârtie de copt. Se aplatizeaza uşor cu ajutorul unei furculiţe. Se încinge cuptorul, apoi se pune tava cu fursecuri la copt, pe treapta cea mai de sus, 5-10 minute, doar cât sa se rumeneasca usor pe margini.