Ingrediente
600 g ştevie proaspătă,
4 ouă,
3 linguri făină,
½ linguriţă sare,
½ linguriţă praf de copt.
Pentru umplutura:
200 g ciuperci,
200 g piept de pui fiert,
2 morcovi,
2 cepe,
sare,
piper,
2 linguri smântână sau maioneză.
Mod de preparare
Ştevia se spală, se introduce pentru 10 minute în apă cu sare şi se fierbe.
Se introduce apoi la blender împreună cu ouăle, sare, piper, praful de copt. Căptuşim o tavă cu hârtie de copt, aşezăm compoziţia, nivelăm. Coacem la 180 de grade 10 minute.
Umplutura: Ciupercile se spală, se taie mărunt, se călesc împreună cu ceapa şi morcovul date prin răzătoare.
Când sunt gata se lasă să se răcească, apoi se introduc la blender împreună cu carnea, sare, piper şi maioneză.
Întindem această compoziţie peste foaie coaptă uniform, apoi rulăm, Se înveleşte în folie alimentară şi se lasă peste noapte în frigider.