Vineri, 22 noiembrie 2024 - 5:44:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Insuliţe de dovlecei


9 iunie 2013

Ingrediente

 

    1 dovlecel mare

    2 fire de ceapa verde ( doar partea alba)

    3 catei de usturoi

    1 lingura cu varf de iaurt grecesc( 10%)

    2 linguri pesmet

    1 lingura faina

    2 linguri parmezan razuit

    un praf bun de sare

    un varf de cutit de praf de copt

    1 ou

    ulei vegetal pentru prajit

 

         

 

Mod de preparare

 

Dovlecelul se rade, se stoarce de zeama, se amesteca cu ceapa si usturoiul date pe razatoare, se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine, se omogenizeaza perfect compozitia, apoi se iau insulitele cu o lingura si se prajesc in uleiul incins. Nu se intorc pana ce partea de jos nu se intarita si prajita. Ne folosim de o paleta si le intoarcem cu grija.

 

Scoatem insulitele pe un vas acoperit cu prosop de hartie sa absoarba excesul de ulei.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro