Duminică, 24 noiembrie 2024 - 6:14:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Mousse au chocolat


11 ianuarie 2012

mousseIngrediente

150 g ciocolată amăruie

3 ouă

200 ml frişcă lichidă

1 lingură cu zahăr

2 linguri cu lichior de ciocolată

cacao neagră

esenţă de vanilie

 

Mod de preparare


Ciocolata se topeşte la bain marie cu 50 ml frişcă lichidă. Albuşurile se bat spumă tare cu zahărul.Restul de frişcă se bate şi ea spumă tare. Gălbenuşurile se amestecă cu esenţa de vanilie şi lichiorul de ciocolată. În vasul mixerului se pun frisca bătută, spuma de albuşuri, gălbenuşurile şi la urmă ciocolata topită. Se mixează câteva minute, apoi se porţionează şi se dă la rece. Înainte de servire se pudrează cu cacao neagră din abundenţă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 noiembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro