Duminică, 28 aprilie 2024 - 12:18:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Paste cu somon afumat


22 februarie 2012

pastecusomonafumatIngrediente


350 gr paste (penne sau rotini)
200 gr somon afumat
1 ceapă
1 lingură pastă de tomate
100 gr smântână dulce (pentru un plus de sos)
parmezan
ulei de măsline
sare, piper

Mod de preparare

Puneţi pastele la fiert în apă fierbinte cu un praf de sare. Tocaţi ceapa şi tăiaţi somonul, aşa, în ciuda crizei  Într-o tigaie căliţi ceapa în ulei de măsline încins, apoi adăugaţi somonul şi lăsaţi-l să prindă puţină culoare.


Adăugaţi pasta de tomate, condimentaţi cu sare şi piper şi daţi într-un clocot. Opriţi focul şi adăugaţi smântâna. Amestecaţi bine, după care puneţi şi pastele, bine scurse.


Presăraţi parmezan şi serviţi-le fierbinţi.

Să vă fie de bine!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro