Ingrediente
350 gr paste (penne sau rotini)
200 gr somon afumat
1 ceapă
1 lingură pastă de tomate
100 gr smântână dulce (pentru un plus de sos)
parmezan
ulei de măsline
sare, piper
Mod de preparare
Puneţi pastele la fiert în apă fierbinte cu un praf de sare. Tocaţi ceapa şi tăiaţi somonul, aşa, în ciuda crizei Într-o tigaie căliţi ceapa în ulei de măsline încins, apoi adăugaţi somonul şi lăsaţi-l să prindă puţină culoare.
Adăugaţi pasta de tomate, condimentaţi cu sare şi piper şi daţi într-un clocot. Opriţi focul şi adăugaţi smântâna. Amestecaţi bine, după care puneţi şi pastele, bine scurse.
Presăraţi parmezan şi serviţi-le fierbinţi.
Să vă fie de bine!