Luni, 29 aprilie 2024 - 1:30:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Puisori in cuib


24 decembrie 2011

puisoriIngrediente:

6 batoane de surimi
200 g branza topita
2 oua fierte
100 g boabe de porumb fiert
4 linguri maioneza
o lingura mustar
sare, piper
2 oua fierte
1 lingurita mustar
2 linguri ulei de masline
2 linguri de branza de vaci
o felie de unt
sare, piper macinat si boabe
fasii de gogosar, o bucatica de morcov si patrunjel verde pentru ornat


Mod de preparare:
Cuibul se obtine din salata:
surimi si ouale se taie cuburi, branza se da pe razatoarea mare. Incorporam celelalte ingrediente, condimentam, asezam pe 2 farfurii.
Puisorii:
Taiem ouale in jumatati pe lungime. Gabenusul se paseaza cu sare, piper, mustar si ulei. Se obtine o pasta omogena.Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ou. Pasez branza cu untul, din pasta obtinuta modelez bile care se infing cu ajutoul unei jumatati de scobitoare in jumatatea de ou, reprezentand capul puisorului. Din boabe de piper obtinem ochii, ciocul din morcov si creasta din fasie de gogosar.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro